Apa, el primer accident a la "Rotonda" de la Savinosa.

03 Novembre, 2009 20:07
Publicat per csala, General

Aquests dies es compleixen tres mesos de la inauguració de la variant de la N-340 al seu pas per Tarragona. Ja era hora !!!. La nova A-7 realment ha tret molts cotxes de la vella i insuficient carretera costanera. Però, ves per on, que fa dies que havia fet el pronòstic que tindríem un accident a la nova "rotonda" que distribueix el trànsit entre la Via Augusta, la N340 i la nova variant., la que hi ha davant de la benzinera de la Savinosa. El motiu?, doncs unes decenes de fanals que no s'encenen al vespre i que a hores d'ara, quasi 100 dies després, estan plantats com a simples elements decoratius.

Ahir al tren, camí de Lleida, vaig coincidir amb un diputat del PSC al Govern,que li vaig demanar que intercedís i fes una gestió, he de reconèixer que va ser molt eficient, i abans d'arribar a destí, ja em va informar que algun problema entre l'Ajuntament de Tarragona i la companyia elèctrica impedeix el funcionament de l'enllumenat..., casualitat o no, aquest matí, al mig de la "rotonda", un gran paraxocs i un senyal tombat evidenciaven que les Administracions no són tan eficients,..., accident consumat, espero que amb danys materials tan sols.

Són molts, no tan sols en aquest punt de l'A7, sinó en altres indrets de carreteres de l'Estat a la demarcació de Tarragona que el servei d'il·luminació resulta deficient, molt deficient..., bé perquè no funciona, o bé perquè no se n'ha instal·lat,...,  parlant de la falta d'instal·lació d'enllumenat, us hi heu fixat que a la nova variant, en punts amb molt de trànsit no existeix cap tipus d'il·luminació??. Voleu dir que es garanteix adequadament la seguretat..., no sé, que parlin els tècnics. Tan de bo m'equivoqui.

 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs