Dos anys

31 Octubre, 2008 18:46
Publicat per csala, General

La darrera Maragallada, va ser convocar eleccions el dia 1 de novembre del 2006. Ara fa dos anys, el dia de Tots Sants, vam tenir unes eleccions de la que va sortir un President, que no les va guanyar, el President Montilla.

Ja fa dos anys del segon tripartit, i ja queda clar, que això és una qüestió estructural, no cojuntural. Estructural i plena d'interessos, segurament inconfessables; interessos ideològics cap, perquè els postulats ideològics se'ls han guardat al calaix, i per cert en treuen d'altres que havien arraconat, i sino, no vareu escoltar al Sr. Puigcercòs defensar com a valor principal la família. Curiòs.

Després de dos anys, el català està desorientat. Els sociòlegs ho van deixar ben clar. Jo també crec que a hores d'ara, el sentiment de pertànyer a un país, doncs això se'n va a norris, res de res, allò de pactem amb el PSC per incrementar el sentiment de pertineça, doncs res de res, tinc la impressió que si ja en temps de crisi això interessa molt, molt menys, doncs governant com es governa, doncs no els importa res. Poder pel poder, i la cadira per la cadira.

Llàstima de cinc anys perduts.

No ens podem però sentir derrotats, cal pensar que el proper President, ha d'entusiasmar i liderar, el d'ara ni entusiama ni lidera. No podem quedar-nos plegats de braços, cal treballar per canviar aquest govern que actua per simple inèrcia.

Bon cap de setmana

 

 

 

 

 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs