Suspendre la campanya electoral?

08 Març, 2008 21:12
Publicat per csala, General

Ahir després de l'assassinat de l'ex-regidor socialista Isaias Carrasco els dos grans partits estatals van adoptar la decisió de suspendre els darrers actes de la campanya electoral. D'entrada vull manifestar el meu desacord amb aquesta decisió i la meva oposició a que cap organització terrorista modifiqui l'agenda electoral de cap país democràtic.

Vagi per endavant la meva solidaritat amb la família de l'exregidor assassinat, amb els socialistes i amb la societat democràtica basca. Però de la mateixa manera que la filla del regidor assassinat demanava que tothom anés a votar, ahir entenc que calia manifestar que tothom acudís a donar suport al sistema democràtic de partits, evidentment no com a celebració, sinó que calia una manifestació clara i unitària i multitudinària contra el terrorisme.

Discrepo, no tocava suspendre la campanya electoral, no puc entendre que ETA se'n surti amb la seva, no comparteixo que les dues forces polítiques majoritàries adoptin una resolució com aquesta, ignorant la resta de forces polítiques representades en el Congrés dels Diputats.

No sé si tornarem al pacte a dos, aquell de las libertades y contra el terrorismo... però, això de deixar fora a tota la resta de l'arc parlamentari, que van assabantar-se per la premsa que els "dos grans" havien decidit suspendre la campanya, comença a ser una constant certament preocupant. Som molts, els que de forma unànime estem en contra del terrorisme. I la força política a la que represento ha donat de forma inqüestionable suport a la política antiterrorista de qualsevol govern. No s'hi val que es pagui amb aquesta moneda.

La bipolarització va a més, i ja veurem com anirà això de la Llei Electoral la propera legislatura.

En tot cas m'afegeixo a la petició de la filla de l'exregidor Carrasco, demà, tots a votar.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs