El repte de Gerard Castells

16 Setembre, 2007 16:22
Publicat per csala, General

Agafo també el repte del Gerard Castells, d`'acord amb les seves instruccions:

1. Ha de ser una cosa actual, no s'hi val en parlar de coses de fa més de tres anys. Perquè perd la gràcia.

2. Han de ser coses en l'àmbit local o català. Madrid i les seves seus centrals queden molt lluny.

3. Han de ser coses que s'hagin fet realment malament. La fórmula "defectes que es converteixen en virtuts" no seran vàlids. Allò de: el nostre problema ha estat voler el millor per Catalunya, hem pecat d'innocents, sempre hem pensat en Tarragona, no seran vàlids.

Tot i que ja m'agradaria no estic d'acord amb això que "Madrid i les seus centrals queden molt lluny", però allà van les meves:

1a. Col·locar el mercadet al bell mig de la Rambla, és un error, i que ho demani qui vulgui, però hi ha qüestions a les que s'ha de saber dir 'NO', i aquesta n'és una, i els que ara governen haurien de treure el mercadet d'aquest indret.

2a. Aprovar inicialment un POUM a pocs dies de les eleccions, amb mesures que no estaven, evidentment, consensuades amb els veïns. Algun dia d'aquests faré un post exclusiu sobre aquest tema, perquè els socialistes tota la veritat no la diuen.

3a. Permetre una constant erosió de l'equip de govern, que es manifesta amb la dimissió d'un regidor a l'inici de legislatura, l'enfrontament sobre qui ha d'encapçalar la llista i no saber, un cop resolt, fer el canvi d'alcalde, i finalment la fugida de dos regidors 'populistes'.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs