La planificació territorial. Element bàsic per parlar del futur. Treballs parlamentaris (III)

25 Gener, 2007 11:22
Publicat per csala, Política Territorial i Obres Públiques

Hi ha un element imprescindible per parlar de futur, i aquest és la planificació. Quan Convergència i Unió va esgotar la darrera legislatura, amb retard, s'estaven fent els treballs preparatoris per a la redacció del Pla Territorial Parcial del Camp de Tarragona. Amb el govern tripartit (I), era urgent i necessari, acabar aquests treballs preliminars, i presentar el Pla, era a més un dels compromisos del Tinell dels tres partits que van formar govern.

Passada la legislatura, res s'ha presentat i res se sap de com evolucionen, i qui està participant en la redacció del Pla Territorial Parcial del Camp de Tarragona, per tant des de l'oposició és l'hora de preguntar i apretar per agilitzar aquests treballs i que l'any 2007, puguem preveure que aquest Pla és una realitat per a les nostres comarques, i que esperem sigui definit definitvament amb la participació dels agents socials del territori i si es possible amb el consens de tots plegats.

BLOC 6

¿En quin estat de tramitació es troba la redacció del Pla Territorial Parcial del Camp de Tarragona?

¿Quina previsió de participació de la societat civil i institucions preveu el Govern de la Generalitat de Catalunya en la redacció del Pla?

¿Quin és el calendari de les diferents fases previst per a la tramitació de l’esmentat Pla Territorial Parcial del Camp de Tarragona?

Comentaris | 0 RetroenllaçOs