Valoració final de Sant Magí.

21 Agost, 2006 21:30
Publicat per csala, Festes

El més positiu:

L’estrena de l’espai de l’aparcament del Mercat de Bonavista per a celebrar-hi espectacles de gran format. El Canto del Loco va respondre a totes les expectatives i va oferir un gran concert, 7.500 persones ho poden certificar.

La baixada de l’aigua de Sant Magí pels portants. És va complir amb la tradició, amb una magnífica entrada de l’aigua a la ciutat.

La nit del 18. La revetlla remullada i la de la plaça de la Font. Aquesta darrera plena de gom a gom, sol·licitud multitudinària de l’Amparito Roca a les 3. de la matinada. Increïble.

Un Sant Magí, molt participatiu, amb una forta presència de turistes, ciutadans dels pobles i comarques veïnes, i fins i tot molts immigrants que s’estan incorporant com ‘espectadors’ a la nostra festa més tradicional. El fet que la festa s’hagi desenvolupat en cap de setmana de ben segur ha contribuït a la ‘massificació’ dels actes de la festivitat.

El que ens ha fallat i caldrà millorar:

La coordinació a la processó, especialment un cop superada la plaça de les Cols.

Ens han faltat diners per a contractar una activitat multitudinària pel dissabte a la nit. L’AMT a la Chartreuse, el concert de la banda i la Fura, no cobrien totes les necessitats, n’erem conscients quan vam elaborar la programació, però no hi havia més diners.

Estàvem convençuts que ompliríem les dues sessions al Camp de Mart, amb la representació de Metamorfosis de Kafka a càrrec de la Fura dels Baus. No ha estat així.

Oferim les nostres disculpes a l’Esbart Santa Tecla, per les dificultats en poder fer la seva representació a la plaça de la Font, pel mal estat de la tarima de l’escenari.

L’anecdota de la Festa

L’encesa de la traca, la metxa va quedar tan alta, que amb la canya del pirotècnic no era suficient per arribar-hi, va ser necessària una llarga escala recta, que l’Albert Vallvé i un tècnic de l’àrea mantenien en equilibri per a què pugués pujar a encendre-la,..., justet, justet vam complir amb l’horari.

El 31 d’agost presentem Santa Tecla, fins aleshores afegiré alguna nova idea al bloc,.., el vot dels immigrants, per motivar algun comentarista anònim.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs