19.06.07

TINC DOFINS AL CAP!

Publicat a General | 22:23

Fa temps vaig rebre un correu electrònic sobre les il·lusions òptiques.  A mi m’agraden molt tots aquests correus sobre el que es poden fer amb els dibuixos i els ulls. Bé doncs, n’hi va haver un que per mi era un dibuix d’una parella (home i dona) despullats i abraçats. Segons diuen, els nens petits, només mirar el dibuix veuen 9 dofins saltant per tot el requadre. Jo, vaig veure una parella abraçats i despullats i els dofins... els vaig acabar veient. Però com em va costar!

A partir d’aleshores, cada vegada que veiem alguna cosa eròtica, diem que veiem dofins.... no sigui cas que ens cataloguin de pervertides.

Precisament aquesta setmana, ens ha tocat veure infinitat de dofins a la feina. Primer va començar amb la fotografia de la portada d’un CD, l’havíem d’imprimir i la fotografia constava d’una escultura, on es veia clarament, i sense il·lusió òptica, una parella estil fel·lació, o sigui, una postura una mica “sospitosa” i estranya. Jo, vaig veure dofins!

Avui, corregia els textos d’una cata de vins, i no sé si és molt normal perquè jo no hi entenc, però la descripció que utilitzen pel vi és molt eròtico-pronogràfica. Però us prometo que jo he vist en tot moment dofins!

No sé si finalment acabaré creient que la vida està plena de dofins, o que realment em volen pervertir  per moments...