Viure a Tarragona requereix tenir molta.... molta paciència... Si a més, vius al Barri del Port, fan falta carretades de ressignació.... I si tens la desgràcia de viure als carrers Apodaca i Orosi, llavors necessites directament Tranquimazin i Diazepam...

Al soroll i molèsties constants dels caps de setmana, habituals des de fa molts anys, ara s'hi afegeix una nova activitat "lúdica" entre setmana: una cantera a cèl obert, en un solar a la cruïlla entre els carrers Orosi i Apodaca. I no són ni dos ni tres ni quatre, sinó molts més, els mesos que fa que els veïns hem de suportar estoicament el coi de taladre percutor durant vuit hores al dia.



Al soroll hi hem d'afegir la pols, que s'emet de forma constant i ininterrompudament durant el període laboral de la maquineta. No cal dir que la permissivitat municipal és aparent, ja que a a banda de superar-se els nivells de decibels permesos per la legislació, l'acció de taladrar hauria d'estar acompanyada d'un operari que anès regant la roca, a fi i efecte de minimitzar la pols produïda. Això sí, una tanca de dos metres que només serveix per a amagar la infracció.

Si algú pensa que soc un exagerat, que vegi el següent vídeo, amb el volum dels altaveus al màxim, i després en parlem...  :


En fi, espero que el promotor de l'obra i l'Ajuntament en treguin un bon benefici econòmic de les molèsties i perjudicis que ha produït i segueix produint el coi de taladre percutor.... Denunciar-ho? No té cap sentit. Ja vindran les destitucions i comiats a la propera legislatura...