Llibertat de pensament

El món s’acaba. Poc a poc comencem a estar tan controlats que el dia que un grup d’amics seguin en un bar a parlar de política els investigaran perquè són un grup i perquè parlen de política. Ara ja no es veu, per sort, que un grup de policies antidisturbis entrin en un bar i emmanillin al grup subversiu; quedaria molt malament. Ara es fa tot per Internet i individualment es rep una ordre judicial per anar a declarar. Els amics tampoc discuteixen vis a vis; ho fan per les xarxes socials.

No es pot dir que no tinguem llibertat de pensament, però sembla que la llibertat d’expressió éstà a punt de desaparèixer. Es podem enfrontar a aquesta pèrdua tan valuosa de la dignitat humana? Sí.

Quant a kesse

Filosofia de carrer
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.