Llibertat de pensament

El món s’acaba. Poc a poc comencem a estar tan controlats que el dia que un grup d’amics seguin en un bar a parlar de política els investigaran perquè són un grup i perquè parlen de política. Ara ja no es veu, per sort, que un grup de policies antidisturbis entrin en un bar i emmanillin al grup subversiu; quedaria molt malament. Ara es fa tot per Internet i individualment es rep una ordre judicial per anar a declarar. Els amics tampoc discuteixen vis a vis; ho fan per les xarxes socials.

No es pot dir que no tinguem llibertat de pensament, però sembla que la llibertat d’expressió éstà a punt de desaparèixer. Es podem enfrontar a aquesta pèrdua tan valuosa de la dignitat humana? Sí.

Quant a kesse

Filosofia de carrer
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>