UNS QUANTS MORTS ABANS DE BERENAR…?

 

Avui us deixo un vídeo que m’agradaria que veiéssiu complet.

Fa uns dies, un alumne de poc més de 12 anys em va ensenyar quin era el seu joc d’ordinador favorit i amb el que jugava sovintment, em va ensenyar la demo per internet i jo, que mai he estat fan dels jocs d’ordinador, vaig quedar esmaperdut pel grau de violència que s’origina en aquest joc, un joc on l’únic objectiu és matar i matar de la forma més violenta possible.

Des de fa molt temps que sentim que depèn quins jocs d’ordinador no són aptes o són inadequats per a la mainada, no falta raó, crec. També hi ha els defensors que s’excusen dient que és una recreació i que només és un joc. D’aquesta segona opinió en tinc els meus dubtes. Jo simplement us invito que veieu el tràiler tot sencer, a pantalla completa i a volum fort. A veure com us sentiu.

 

Quant a Josep Roig

Em dic Josep Roig i Bonet, sóc de Valls. La meva formació acadèmica com a docent és la suma del conjunt dels meus estudis i de les meves experiències laborals:- Llicenciatura en Història UdL - Llicenciatura en Antropologia UB - Actualment 3r Grau de psicologia UOC-- Penso que som uns privilegiats, vivim en una societat pròspera però que ara està passant uns temps complicats i en que tenim un sistema educatiu universal, públic i gratuït. Amb un nivell acceptable de recursos i amb un professorat ben preparat, això no ho poden dir gaires països al món. Els nens, nenes i adolescents tenen l'obligació d'estudiar fins als 16 anys i nosaltres (família i educadors) com a persones adultes tenim el DEURE d'ajudar-los a formar-se intel·lectualment, socialment i culturalment. Entre tots, hem de posar tots els nostres esforços per convertir el que a vegades és un senderó pedregós en un camí planer
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *