Les oportunitats d’aprenentatge a Internet centraran una nova edició de la TINETjornada aquest dissabte

 

La TINETjornada 2014, dedicada a “Les oportunitats d’aprenentage a Internet”, tindrà lloc aquest dissabte, 7 de juny,  al Palau de la Diputació de Tarragona. Un centenar de participants han confirmat ja la seva assistència a la cita anual amb les novetats sobre el món d’Internet i les Tecnologies de la Informació i Comunicació.

En el decurs de la jornada, professionals i experts mostraran les  diferents plataformes i  tècniques en matèria d’aprenentatge a través d’Internet així com la tecnologia i la metodologia que s’utilitza.  Les ponències abordaran qüestions com la innovació didàctica, el fenomen de la realitat augmentada, el mobile learning i els recursos educatius oberts. Les sessions es desenvoluparan en horari de matí, de 9.15 a 13.45h.

Inscripcions encara obertes i gratuïtes

La TINET Jornada és un tradicional punt de trobada de la comunitat tinetaire de casa nostra i és, alhora, oberta a tothom. Amb aquest esdeveniment, la Diputació de Tarragona vol difondre informació d’actualitat sobre els diferents aspectes d’Internet i de les TIC d’una manera planera i entenedora, però també exhaustiva i interessant amb la participació d’experts en els temes que es plantegen edició rere edició. La inscripció és gratuïta i encara pot formalitzar-se mitjançant un correu electrònic a info@tinet.cat

Les sessions també  podran seguir-se online. La retransmissió en directe es realitzarà a través del sistema de hangouts de Google+.  S’hi podrà accedir, també, a través del portal de TINET .  Passats uns dies, les diverses intervencions estaran a disposició de tothom en alta qualitat a través del canal de TINET a YouTube.

Enllaços
Emissio en directe al portal de TINET:  googleplus.tinet.cat
Més informació: http://jornada.tinet.cat
Canal de Youtube de TINET: http://www.youtube.com/TINETxarxa

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General, TINETjornada. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.