Dos blogs de TINET entre els finalistes dels Premis Blogs Catalunya 2013

Dos blogs de tinetaires que utilitzen la plataforma i el domini que TINET posa a l’abast dels seus usauris per a la creació de pàgines personals han estat escollits com a finalistes dels prestigiosos Premis Blogs Catalunya 2013. Es tracta de El Bloc de les activitats de l’Iphes i el blog de temàtica esportiva Al contracop. El primer és un dels finalistes dins de l’apartat Universitat, Recerca i Ciència, en la categoria de blog corporatiu. Pel que fa al blog Al contracop, és un dels finalistes de l’apartat d’Esports, en la categoria blog professional.

El bloc de les activitats de l’Iphes dóna compte de l’activitat de recerca, docència i divulgació del coneixement que duu a terme l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), que té la seva seu al Campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili.

Al contracop és un bloc impulsat pel periodista Marc Busquets i en el qual es repassa l’actualitat esportiva del Camp de Tarragona, mitjançant notícies, entrevistes i articles d’opinió. Aquest blog ja va ser escollit finalista en la passada edició dels premis.

 

La blogosfera catalana celebra els seus premis amb caràcter anual i els finalistes són escollits mitjançant votació popular. L’entitat que convoca i lliura els premis és l’associació Stic.cat (Societat de Tecnologia i Coneixement) que va néixer l’any 2008 amb la vocació de ser una entitat que generi interactivitat i innovació en el context de la cultura i la llengua catalanes amb la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació com a eix vertebrador.

Aquest any s’hi han presentat prop 700 blogs i les votacions populars han determinat els finalistes. Els noms dels blogs guanyadors els farà públic un jurat i es lliuraran a Granollers, en el marc de la 6a jornada de la Catosfera. Els Premis Blocs Catalunya segueixen així una tradició de recórrer tot el país que ja els ha dut, en anterior edicions, a Girona, Vic, Mataró, la Seu d’Urgell i Reus.

Com a novetat ja de l’edició anterior i que s’ha fet extensiva en aquesta sisena edició, els blogs inscrits dins una mateixa temàtica han estat categoritzats en funció del perfil de la seva autoria. D’aquesta manera, es diferencia entre blogs “personals”, blogs “professionals” i blogs “corporatius”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Tinetaires. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Dos blogs de TINET entre els finalistes dels Premis Blogs Catalunya 2013

  1. Retroenllaç: Dos blogs de TINET entre els finalistes dels Premis Blogs Catalunya 2013 - TINETblocs

Els comentaris estan tancats.