Enquesta de satisfacció: amb la teva opinió, millorem TINET

Des de TINET volem saber les opinions dels tinetaires sobre els serveis que oferim:  allò que voleu canviar o millorar i allò que us satisfà. Volem conèixer els vostres suggeriments , les vostres necessitats i les vostres expectatives. Per això, necessitem la vostra participació en una nova edició de l’enquesta de satisfacció tinetaire.

Si sou usuaris registrats de TINET, aviat rebreu a la vostra bústia de correu electrònic un missatge que us dirigirà un qüestionari a través d’un enllaç. Només caldrà que hi dediqueu uns minuts a contestar  les preguntes sobre diferents serveis que ofreix TINET.

Es tracta d’un senzill qüestionari tipus test que ens permetrà saber el vostre grau de satisfacció com a usuaris i planificar així les accions per aconseguir millorar en el futur. També hi trobareu un espai per aportar  comentaris i suggeriments. L’enquesta és completament anònima i confidencial.

 

Des de TINET agraïm la vostra col·laboració i us recordem que som a la vostra disposició per a qualsevol iniciativa o consulta.

Amb la teva opinió, millorem TINET

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.