La identitat digital centrarà una nova edició de la TINETjornada

 

La TINETjornada, la trobada anual de difusió de les tendències i les novetats en el món d’Internet i de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC), tractarà en aquesta edició la qüestió de la identitat digital a la Xarxa. La TINETjornada,  que es desenvoluparà el dia 26 de maig al Palau de la Diputació de Tarragona, vol acostar als assistents el coneixement d’experts i també diferents experiències per aconseguir mantenir una identitat digital íntegra i coherent. Ja són obertes les inscripcions que tenen caràcter lliure i gratuït.

Durant la sessió s’explicarà  el concepte d’identitat en xarxa i s’exposaran unes pràctiques concretes de gestió de la identitat en línia. La trobada pretén fer reflexionar i preparar adequadament els ciutadans per al canvi cultural que suposa l’aplicació pràctica de les innovacions tecnològiques, així com aprofundir en les possibilitats de les xarxes socials a Internet esdevenint un usuari actiu. En aquest context pren especial rellevància el concepte de ‘identitat digital’, el compendi d’informacions sobre nosaltres mateixos que qualsevol pot trobar a la Xarxa, i es fa necessari aprendre algunes bones pràctiques per obtenir el control sobre les mateixes.

Els ponents

Durant la TINETjornada s’aportaran, per tant, eines i coneixement per aconseguir el màxim control, seguretat i eficiència en relació a la  identitat atenent la identitat personal i individual, així com la professional i de negoci. Per a fer-ho contarem amb la presència de professionals d’aquesta matèria:

 

Agustí López (Inspir@project), innovadors a la xarxa per a la millora de la competitivitat per mitjà de la innovació comercial, tecnològic i empresarial. A través de la ponència “Pràctica professional de gestió de la identitat” explicarà com enfortir la confiança de les empreses en les Tecnologies de la Informació i la comunicació i la seva implantació.

 

Bernadette Farriol Roigés (Enraona), desenvolupadors de projectes d’estratègia empresarial a la xarxa de Vila-seca. Amb “Presència i identitat a la xarxa” ens ajudarà a adquirir els coneixements més pràctics per crear i mantenir a Internet una presència efectiva.

 

Xavi Domènech (Cooperativa de Falset Marçà), parlara sobre “El salt de la Cooperativa de Falset Marçà a les xarxes socials” per a exposar les accions en xarxes socials dutes a terme a la cooperativa amb un pla de comunicació digital i amb un projecte per a implicar a tots els socis en l’activitat digital.

 

Enric Brull del director de l’àrea de Coneixement i Qualitat de la Diputació de Tarragona, contextualitzarà la identitat general a Internet la relació amb el coneixement personal amb la ponència “La generació d’identitat digital“.  També ens posarà el dia de les activitats de TINET.

Ja podeu consultar el programa complet i realitzar les inscripcions online. Durant els dies previs podeu trobar més informació a les Xarxes Socials: Facebook de TINET i Twitter amb el hashtag #TINETjornada.

Més informació

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.