Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, TINET us vol acostar a una nova col·lecció d’obres digitals que trobareu a la TINETbiblioteca, d’accés lliure i gratuït. Es tracta de MÓNTREC (Món Treballs de Recerca) que inclou un recull de treballs de final de batxillerat que han realitzat alumnes de centres d’ensenyament de les nostres comarques. Els diversos documents duen terme un anàlisi complet sobre un tema concret. Aquesta nova proposta s’afegeix a la col·lecció ja existent TARTREC (Tarragona Treballs de Recerca) també fruit del treball d’estudiants sobre aspectes divesos, o bé personatges de les comarques tarragonines.

Tots els treballs han estat degudament revistats i, fins i tot en alguns dels casos, premiats. En l’actualitat, la col·lecció MÓNTREC compta amb dos treballs: “Les flors a través del mirall”, de Montserrat Fuguet i Musté i “Els tòpics literaris en la música de Sopa de Cabra”  de Samira Aguilar Panizo. En breu, s’hi podrà accedir al treball “Els diaris de Gemma Lienas” d’Alexandre Fuentes Sánchez.

Una altra de les novetats que ofereix TINET en aquest Sant Jordi és la reedició digital d’alguns clàssics tarragonins que es van incloure en el seu moment en l’anomenada Bitblioteca Digital Tarraconense. Ja podeu trobar al web de TINET l’edició per a tauletes tàctils i e-readers de dues novel·les de Pin i Soler o dos estudis històrics sobre Tarraco realitzats per Josep M. Recasens i Adolf Schulten.

 

Més de sis-centes obres per llegir i descarregar a la TINETbiblioteca

Com sempre, la TINETbiblioteca ofereix la possibilitat d’incorporar obres digitals totalment de franc. Únicament cal que siguis tinetaire (si no disposes d’un compte de TINET pots demanar-la i omplir el formulari online). Els documents s’oferiran als lectors en format .PDF i en format .ePUB, permetent la seva lectura en la majoria de dispostius electrònics, com ordinadors i e-readers, lectors d’e-book o llibres digitals. Si no coneixes la tecnologia o els formats, només cal que donis un cop d’ull als apartats corresponents dins de la página de la TINETbiblioteca. A més, i per tal d’ajudar-vos a entrar en el nou món dels llibres digitals, hem elaborat una guia de Publicació i lectura d’ePUBs (amb videotutorial inclòs) perquè pugueu maquetar els vostres propis llibres fàcilment.

La TINETbiblioteca posa al teu abast més de sis-centes d’obres que pots llegir i descarregar  de  franc. Els textos estan classificats per autors, pel títol de l’obra i per matèries. Hi trobaràs, també, sis col·leccions diferents i un cercador per a què trobis tot allò que busques, i busquis de manera senzilla tot allò que t’interessa. Llegir i publicar, més senzill que mai amb la TINETbiblioteca. Aprofiteu Sant Jordi per a conèixer-la!

Comentaris estan tancats.