Fent boca per Sant Joan

Avui comença, amb la tronada, la festa major de Sant Joan. Una festa que els vallencs esperem amb delit. Com en molts indrets del nostre Mediterrani, Valls viurà la festa amb petards, fogueres, revetlles, balls populars i, en el nostre css, castells dels Xiquets de Valls.

Enguany les dues colles vallenques arriben amb un bon estat de forma, si més no és el que penso jo i les estadístiques corroboren. Penso que és interessant que les dues colles puguin competir en condicions similars. Joves i Vella són cares d’una mateixa moneda. La història de l’una no es pot explicar sense la història de l’altra. Els èxits de l’una es basen en els èxits de l’altra. La passió tornarà a la plaça del Blat en una pugna interessant.

Per fer boca, us deixo un audiovisual fet amb fotografies esplèndides de l’Andreu Garcia Jané de la passada actuació de la Colla Joves Xiquets de Valls al Pati i amb música de Lluís Llach. Salut i castells i bona festa major.

  

 

Quant a JOSEP MARIA

Un que passa per aquí i s'hi queda una estona, sense saber si per gaire temps. M'agrada conversar i escriure, encara que sóc conscient que mai no guanyaré un premi nobel de literatura o un premi pulitzer. Tan sols voldria que l'estona que passis aquí amb mi sigui una estona agradable i que somriguem plegats o t'arrenqui algun noble sentiment.
Aquesta entrada ha esta publicada en Valls. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.