Bosch, d’ERC, vetat al Congrés

Avui el diputat d’Esquerra Republicana de Catalunya ha estat vetat al congrés espanyol per a ser membre de la comissió de secrets oficials. Bosch ha comentat que és víctima d’una cacera de bruixes per part del PP. Que estigui tranquil en Bosch. No és això company, no és això. El que passa és que, a diferència dels diputats de CiU, a tu et consideren un estranger, en considerar-te un patriota català. Clar, quin país permet a un estranger participar dels seus secrets oficials.

Ara també tornaran a prohibir el català al Senat. Mica a mica ens van empenyent. Ells ho tenen molt clar. Ara la qüestió és quan els catalans ens convencerem que som estrangers a Espanya i decidim fotre el camp. Esperem que ens en convencem abans que no ens anoerrin.

Salut i força.  

Quant a JOSEP MARIA

Un que passa per aquí i s'hi queda una estona, sense saber si per gaire temps. M'agrada conversar i escriure, encara que sóc conscient que mai no guanyaré un premi nobel de literatura o un premi pulitzer. Tan sols voldria que l'estona que passis aquí amb mi sigui una estona agradable i que somriguem plegats o t'arrenqui algun noble sentiment.
Aquesta entrada ha esta publicada en Catalunya. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Bosch, d’ERC, vetat al Congrés

  1. Xavi diu:

    Doncs potser hauríem de pensar en marxar d’una punyetera vegada no? perquè jo el que vull dels partits catalans es que sàpiguen en que gasten els diners el govern català l’espanyol que faci el que vulgui. Perquè jo tampoc vull que al congrès espayol s’hi parli català, com tampoc vull un passaport espanyol, escrit en català. Jo vull el passaport CATALÀ!!!!

Els comentaris estan tancats.