Seguiu votant-los, seguiu!

Una vegada més, Convergència i Unió ens mostra la seva esquizofrènia o la seva falsedat. La dita ens diu: “Pels fets els coneixereu”. Després d’haver sentit el conseller Mas-Colell dient que les mesures del govern espanyol escanyaven encara més el nostre país i augmentaven el nostre dèficit fiscal amb l’estat, el seu partit vota a favor de les mesures que ens escanyen al Congrés dels Diputats.

Després d’haver sentit el senyor Duran i Lleida dir que les mesures econòmiques del govern espanyol van contra les classes mitjanes, va i vota a favor de castigar les classes mitjanes.

Després d’haver sentit l’alcalde de Barcelona dir que l’augment de l’IBI per part del govern espanyol era un atac a l’autonomia municipal i una vergonya, el seu partit vota a favor de les mesures a madrid.

Després d’haver sentit una tinent d’alcalde de Barcelona dir que la pujada de l’IBI del govern espanyol vulneraba la constitució, el seu partit hi vota a favor a Madrid.

Esquizofrènia o cara dura? Cadascú que ho decideixi, però a mi no em sorprèn. CiU va votar a favor d’un decret de mesures del PP que té majoria absoluta i que no necessita el suport de ningú després d’haver-se omplert la boca al nostre país en contra d’unes mesures que van contra els catalans més que contra altres ciutadans.

Jo encara tinc memòria i recordo CiU votant a favor de l’Aznar quan no li feia ni falta. Imagino que els votants convergents deuen estar contentíssims perquè el seu partit segueix fent el mateix de sempre. Dir una cosa aquí i fer just el contrari a Espanya. És una postura que no té cap lògica objectiva, només la lògica convergent. Felicitats, però a mi no cal que em vulguin enredar. No m’han enredat mai. Cada vegada que veig el símbol d’aquesta coalició, sempre hi veig la cara d’algú que se n’enfot al morro dels seus votants. I sembla que a aquests els hi encanta, deu ser el rerefons d’un caràcter masoquista. Què hi farem. Sembla que la majoria de ciutadans del nostre país són així. Els agrada que els enganyin. Apa, doncs, felicitats i endavant, amb il·lusió. 

Quant a JOSEP MARIA

Un que passa per aquí i s'hi queda una estona, sense saber si per gaire temps. M'agrada conversar i escriure, encara que sóc conscient que mai no guanyaré un premi nobel de literatura o un premi pulitzer. Tan sols voldria que l'estona que passis aquí amb mi sigui una estona agradable i que somriguem plegats o t'arrenqui algun noble sentiment.
Aquesta entrada ha esta publicada en Catalunya. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Seguiu votant-los, seguiu!

  1. That’s not just logic. That’s really sensible.

Els comentaris estan tancats.