Una lliço aragonesa

Avui no escriuré jo aquesta entrada, només us enllaço una notícia del Punt.cat perquè veiem que encara hi ha qui fa les coses amb seny. Compareu i analitzeu. Allò que tantes vegades he criticat des d’aquí i des de la tertúlia de Ràdio Valls no és una utopia, pot ser una realitat. http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/411815-austeritat-modelica-de-lajuntament-dosca.html

Quant a JOSEP MARIA

Un que passa per aquí i s'hi queda una estona, sense saber si per gaire temps. M'agrada conversar i escriure, encara que sóc conscient que mai no guanyaré un premi nobel de literatura o un premi pulitzer. Tan sols voldria que l'estona que passis aquí amb mi sigui una estona agradable i que somriguem plegats o t'arrenqui algun noble sentiment.
Aquesta entrada ha esta publicada en Valls. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>