10 factors SEO que has de tenir en compte per 2019

Estratègies i tàctiques SEO que t’ajudaran a dominar en les SERP durant aquest 2019.

1. Entendre al teu públic i les intencions dels usuaris ¿Què vol veure la teva audiència? ¿Blocs amb informació? ¿Més vídeos? ¿Imatges i infografies? Cal tenir sempre en ment que quan una persona fa una recerca, el que espera trobar és una resposta a la seva pregunta de la manera més senzilla possible.

 

2. Veure més enllà de les cerques de Google

El SEO no només va d’optimitzar de cara Google, sinó també en altres motors de cerca, com podria ser la botiga d’aplicacions d’Apple, el cercador d’Amazon o podcasts, tot depèn de posicionar-se bé allà on busca la gent teu producte o servei .

3. Marcar correctament les dades estructurats com indica una experta seo barcelona.

Tenint en compte que Google està utilitzant cada vegada més el machine learning per als seus productes, les dades estructurats seguiran jugant un paper molt important, ja que són la clau per al processament ràpid dels continguts. I ull, tant en escriptori com a mòbil.

4. Crear contingut destacat

És molt important crear contingut de qualitat. I sobretot, crear contingut que resolgui un problema. L’objectiu és aconseguir que es comparteixi, motivi i connecti amb la gent. A més, recorda que el content màrqueting és molt més que respondre a una consulta, també cal saber utilitzar el llenguatge per guiar els usuaris cap a la següent acció.
Una altra tendència que també seguirem veient aquest 2019 és la d’afavorir el posicionament d’aquells llocs que ofereixen un contingut que aprofundeix en la matèria, i això s’aconsegueix tenint en compte el següent punt.

5. Millorar en Experiència, Autoritat i Fiabilitat

Les conegudes com a directrius E-A-T (les pautes de qualitat de cerca per Google), seran fonamentals per a distingir-se i destacar sobre la resta.

La qualitat del contingut ve de la mà del context, i això t’ho donaran experts en la matèria, els que sabran aprofitar dades reals per donar-li credibilitat a la teva marca.

6. Invertir en SEO Tècnic

Les prioritats en l’aspecte tècnic de SEO seran la velocitat, JavaScript i les aplicacions web progressives o PWA.

Velocitat: Google seguirà afavorint aquelles pàgines web que carreguen ràpid, de manera que la tendència és crear llocs senzills i molt accessibles.

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a 10 factors SEO que has de tenir en compte per 2019

  1. Look at above average bestowal in buttress of victory. blocs.tinet.cat
    http://bit.ly/2NJ0RY0

Els comentaris estan tancats.