¿Què es un Local Guide de Google?

Google té moltes propostes tecnològiques i eines útils, això ho sabem tots; però mai ens prenem el temps de conèixer i esbrinar sobre aquestes eines que ens fan la vida més simple i fàcil de moltes maneres.

En l’actualitat Google té una solució per a cada problema, però el problema, és que no sabem que existeixen.

Una d’aquestes eines que milloren la nostra vida i no coneixem molt és Local Guides de Google i encara que mai hagis sabut que és, molt segurament ho has fet servir, de manera que et preguntaràs ¿com ?, doncs cada que entres a Google maps i vols veure les fotos d’un lloc, restaurant, botiga, establiment o el que sigui, les fotos que apareixen són col·laboracions que es fan a Local Guides.

De manera simple, un local guide és una persona que puja fotos i informació sobre els llocs a Google Maps.

Si bé ja existeixen plataformes com TripAdvisor que fan el mateix i amb estrelles i ressenyes, Local Guides és molt important causa de l’ús dels Google Maps, de tal manera que quan busquem una adreça o un lloc, sempre accedim a les fotos complementàries que pugen seus usuaris en Local Guides.

És gràcies a aquestes col·laboracions gratuïtes i fins altruistes, que tots en el món tenim una millor imatge de com arribar i com són els llocs que volem visitar.

T’imagines anar a Roma i buscar una pizzeria sense utilitzar Google Maps i les fotos dels Local Guides, l’imagines ?, millor no i no has de preocupar-te, perquè ara el món s’escurça amb fotografies.

Així que cada que vegis una fotografia a Google Maps, va ser pujada per l’enorme quantitat de persones que conformem la xarxa local Guides, perquè obvi, jo soc una Local Guide nivell 4.

A més de ser blogger, podcaster i mil coses més, a més d’això i mig llunàtica, sóc local Guides de Google Local Guides.

Què guanyem els Local Guides ?, no gaire, més que tenir un rang que va de l’1 al 5, a més de la satisfacció d’ajudar els altres amb la nostra guia local.
Encara que bé, Google si té algunes recompenses per als seus local Guides.
Nivell 1: hangouts i tallers de Google

Nivell 2: accés a llançaments de google i poder realitzar quedades a Local Guides

Nivell 3: tens el teu insígnia i participes en els canals

Nivell 4: emmagatzematge gratuït a Google Drive

Nivell 5: accés a productes i funcions abans que ningú i la possibilitat d’anar a la cima dels Local Guides.

Judith sauch experta em Google i seo barcelona

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.