Ranking de Recerca

 

En aquest article tocarem molts punts rellevants del que és el rànquing de recerca, però cal explicar que és això, que representa, quines coses podem fer amb això, als fins de fer arribar d’una manera més adequada la informació i aconseguir una millor compressió del tema.

El rànquing de cercadors constitueix en la posició en què s’ocupa una determinada URL de les teves pàgines web, en el lloc dels resultats de recerca per una paraula clau en específic.

Doncs en altres paraules, es refereix a la posició que tu ocupes en els diferents tipus de cercadors quan un o diversos usuaris realitzen una cerca.  Has de saber que aquest rànquing està basat en molts factors o aspecte de posicionament web o conegut comunament SEO, la qual, els cercadors tenen en compte a l’hora d’organitzar tot i situar-te al principi de la llista per una paraula clau en específic. Ara que saps que és el rànquing de recerca, anem a veure com millorar-perquè així puguis assolir els teus objectius proposats.
Passos que has de seguir per millorar el rànquing de recerca.
Per a la resta del món, la recerca del teu lloc dependrà de la recerca a través d’un cercador com Google, Bing o Yahoo etc. Però com pots optimitzar el teu lloc per assegurar que apareixes en el més alt possible en els rànquings d’aquests cercadors? Presta atenció.

1. La paciència és una virtut, és per això que com a primera mesura et suggerim que comencis amb el bàsic com la descripció, les paraules claus i els títols. Tanmateix, una cosa que has de saber és que, amb el sol fet d’afegir una paraula clau al teu lloc això no és una garantia que els cercadors van a trobar-te res més a través d’aquesta paraula clau, ja que si tot fossin tan senzill tenir una pàgina web ja no seria un negoci rendible.

2. Tingues en compte en l’obtenció d’un compte a Google Webmaster: Això és una cosa molt senzilla, i una vegada que ho facis pots verificar el teu lloc web, veure el rànquing i més de assegurar-te que Google indexa la teva pàgina amb regularitat.
3. Un altre aspecte per millorar en rànquing de recerca és buscar pàgines fàcils de buscar.

És a dir, la recerca de fer que els noms de les teves pàgines o llocs web siguin de molta utilitat. Doncs el nom que assignes a una pàgina en Weebly apareix tant en la navegació del lloc com en la direcció (o URL) d’aquesta pàgina. Els cercadors consideren les paraules de la teva direcció més rellevants i per tant, més importants en mostrar els resultats de les cerques.

4. Tingues en compte també el títol del teu contingut; els cercadors veuen els títols generalment més importants que el text normal. No obstant això no hauries escriure tot el teu text en un títol ja que això empitjorarà les coses per a la teva pàgina. No pots enganyar els cercadors així que ni ho intentis. A més, si escrius tot en un títol semblarà que estàs cridant a tots els teus visitants.

5. Per concloure els blocs són factors molt útils, ja que si ho mantens d’una manera regular, tindràs més idees a l’hora d’agregar contingut de qualitat a la teva pàgina, i això és una cosa que atrau els cercadors.

Font:Judith sauch consultor seo

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.