Les novetats d’instagram

¿Qui no coneix Instagram?

Aquesta xarxa social es el trending topic des de fa un temps, i va guanyant cada vegada més la seva popularitat amb les seves actualitzacions i noves opcions.

Compte amb més de 800 milions d’usuaris actius mensuals en la seva plataforma. Aquesta xarxa social es centra en la fotografia, i s’ha convertit en la predilecta per una gran quantitat de persones.

A través d’històries diàries els usuaris publiquen més de 300 milions de fotografies, videos curtse imatges de tot tipus. Constantment, mostren les novetats d’instagram, actualitzacions que cerquen afegir noves funcionalitats i característiques que completen una mica més.Al 2018 es van llançar més de 15 novetats d’instagram, aquestes afecten a les històries, els feeds i el directe.

Tot i que és una realitat que les constants actualitzacions ens forcen a les empreses a estar atents per conèixer les novetats i saber com arribar als usuaris, sense cap dubte, les noves funcions representen un benefici segons indica la experta en seo barcelona judith sauch.

Novetats de  Instagram

Entre les diferents novetats d’instagram trobem les següents

1- Silenciar comptes a instagram: Aquesta funció es troba entre les novetats d’instagram, es tracta de poder silenciar la compte d’un contacte, amic o empresa, sense la necessitat de deixar de seguir-la. El motiu d’aquesta actualització no és més que poder seguir una compte sense veure els seus continguts de forma constant, de manera que no es fa necessari perdre el contacte, per deixar de veure totes les seves actualitzacions.

2- Fer preguntes a les històries: Aquesta és una novetat ideal per a aquelles persones que tenen una presència estable a Internet i desitgen conèixer la opinió dels seus seguidors en instagram de forma divertida. De la mateixa manera, molts usuaris l’han utilitzat simplement com una diversió o per donar-se a conèixer pels seus seguidors i relacionar-se amb ells en un futur.

Un exemple d’utilització útil d’aquesta actualització és, mentre es realitza un viatge en avió o en tren, fer preguntes als teus seguidors sobre els restaurants a visitar o llocs famosos i emblemàtics de la destinació.

Gràcies a això, qualsevol usuari d’aquesta xarxa social pot establir una interacció directa amb els seus seguidors mitjançant preguntes i respostes.

Aquestes són solament dues de les múltiples novetats d’inscripció que s’han llançat actualment, però, no és difícil predir les futures millores d’aquesta xarxa social, que sempre cerca de donar la satisfacció a les necessitats dels usuaris i oferir una comfortable experiència.

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.