Google shopping

¿Què és Google Shopping?

El comerç electrònic agafa cada vegada més força en els hàbits de consum de les persones.

Existeixen infinitat de botigues  online que ofereixen el mateix producte (o similar) que podeu trobar en una botiga física, però amb alguna variant en el preu, amb algun descompte i fins i tot amb enviament gratuït fins a la porta de  casa.
Amb diferents plataformes de comerç electrònic disponibles, la possibilitat de tenir la teva pròpia botiga online , és cada vegada més fàcil. I Google no podia quedar-se enrere, pel que va decidir apostar per Google Shopping, invitant-vos a seguir escollint Google en cada pas que es troba en el món digital.
Google Shopping és un servei que permet crear campanyes oferint la possibilitat d’organitzar i exposar a la pàgina de recerca,  els productes d’una botiga online.

Tot això s’aconsegueix a través de Google Merchant Center, una eina que podràs trobar a Google Adwords, que permet pujar informació de botigues online i els seus productes a una base de dades de Google, posant-los a la seva disposició.
Google Shopping: exposa els productes de la teva botiga online
Per vendre amb Google Shopping necessites crear una campanya d’anuncis en què promocionis els teus productes a través de paraules clau. Heu d’utilitzar uns determinats criteris per seleccionar aquestes paraules clau, entre els quals destaquem els següents:
Les paraules clau que  es seleccionen han de estar relacionades amb els vostres productes.Heu d’intentar utilitzar aquelles que consideris que els vostres clients utilitzen per cercar els vostres productes.

Una eina gratuïta que pot ajudar-vos a seleccionar les vostres paraules clau es el Keyword Planner, de Google.

¿Beneficis de l’ús de Google Shopping?

Et genera moltes més oportunitats d’aconseguir possibles compradors. Amb aquesta eina, els compradors dels teus productes podran trobar-los ràpidament i fàcilment a la primera pàgina de cerca de Google.

Tens el control de tota la informació dels teus productes:

Google Shopping és el lloc ideal per mantenir actualitzada la informació de la teva botiga i productes, posicionant la teva marca davant dels teus clients potencials.Podeu conèixer l’inventari dels vostres productes des d’Adwords, tot a través dels grups que s’han generat per cada producte.

Tindràs la possibilitat de conèixer un poc com es comporta  la teva competència, identificant quines són les oportunitats que pots aprofitar per destacar en el mercat.

Podrás accedir a un “simulador d` ofertes”, que permet conèixer el rendiment de cada anunci creat per la teva competència.Tindràs un informe complet del rendiment de la teva campanya.

 

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.