Les 10 eines SEO que et faran arribar a l’èxit

Ja que no totes les empreses manegen el mateix tema i com ho hem dit anteriorment hi ha algunes eines SEO que són bones per a un, però per altres no ho són tant.

 
El poder avaluar un lloc web pot convertir-se en alguna cosa complexe, per això és necessari tenir els experts corresponents, a més és important que sàpigues que no hi ha un regla d’or que et porti a enlairar el lloc dins dels cercadors, ni tampoc una eina específica, però en canvi sí que hi ha eines que et va ajudar a diagnosticar les necessitats del teu lloc web perquè puguis identificar els problemes i trobis una ràpida solució.

 
Les eines SEO que et faran arribar a l’èxit segons un consultor seo

1.- La inspiració és molt important, així que almenys un cop al dia tomàquet uns minuts per pensar com vols que sigui la teva web i el que vols aconseguir.
2.- No només has de publicar contingut propi, sinó que també pot prendre algunes idees dels altres, sempre que trobis l’equilibri entre totes dues.
3.- Una de les millors eines SEO és l’estratègia de contingut.
4.- Les campanyes de pagament per clic són molt bones, sobretot quan tractem d’atreure trànsit al web. Però aquesta ha d’estar sempre optimitzada.
5.- Col·loca botons interns perquè els usuaris puguin compartir el contingut de la teva web.
6.- No utilitzis tantes paraules tècniques i inclina’t més cap a l’idioma col·loquial el qual puguin entendre tots, sempre que aquest no sigui excessivament popular.
7.- Hem de preocupar-nos per l’ortografia i la gramàtica, ja que els errors només li resten qualitat a la pàgina web.
8.- El disseny del teu pàgina principal ha d’estar d’acord amb la teva pàgina, ja que de vegades passa que els usuaris al ingresses mai troben el contingut, pel fet que el disseny de la pàgina no està ben format.
9.- No siguis tan tradicional i atreveix-te a innovar en la teva pròpia pàgina, pot ser que al arriscar fracassis però això és part de la vida, el que importa és la manera en la qual et puguis recuperar.
10.- SI les eines SEO que fas servir són molt bones però els teus usuaris no les fan servir, llavors has de descartar-ho.

 

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.