Tècniques SEO de White Hat 2018

Tècniques SEO de White Hat 2018 | maneres d’augmentar el trànsit orgànic

Les tècniques de Search Engine Optimization (SEO) com indica un consultor seo,  segueixen canviant de tant en tant i tot gràcies a les actualitzacions regulars d’algoritmes de cerca de Google. Una forma important de classificar les vostres paraules clau segueix estrictament les directrius per a administradors web. Les directrius per a administradors web suggereixen les millors pràctiques de SEO i, tanmateix, els mètodes de White Hat SEO.

Les estratègies de SEO de barret blanc tenen el poder de classificar les vostres paraules clau a llarg termini. Estic aquí per compartir les meves opinions algunes de les millors tècniques de SEO de barret blanc per augmentar el rànquing orgànic el 2018.
Alguns factors importants per Google del 2018: Temps per migrar a “HTTPS”, Augmenta la velocitat de la pàgina3 White Hat SEO, Esquema de marcatge , Utilitza la imatge comprimida, Utilitza dades meta adequades,  Un bon contingut amb bona durada, Analitzar competidors periòdicament ,Paraules clau de cua llarga i consultes de cerca de veu,etc…son factors fundamentals per SEO, ara explicarem alguns d`ells de forma breu.

El blog oficial de Google Webmaster diu que HTTPS és un senyal de classificació

Curiosament, Google Chrome mostrarà una advertència “No segura” per a totes les pàgines servides per HTTP, independentment de si la pàgina conté camps d’entrada sensibles o no.

Augmenta la velocitat de la pàgina”Speed ​​de pàgina” és la primera tècnica del seo de barret blanc que s’ha de seguir el 2018 segons aconsella un consultor seo freelance. Google prefereix la millor experiència d’usuari, mentre que els usuaris prefereixen un temps de càrrega ràpid, per tant, la velocitat de la pàgina es converteix en obligatòria en el rànquing de seo.
Optimització de la velocitat del lloc web Tècniques de SEO de White Hat: Optimització de la velocitat del lloc web Tècniques de SEO de White Hat. La memòria  total de W3 és un dels millors connectors de WordPress per augmentar el rendiment del vostre servidor (només per a aquells que utilitzen només CMS de WordPress).The PageSpeed ​​Insights ofereix informació valuosa sobre la vostra àrea de millora quant a la velocitat del lloc web.

Esquema de marcatge

Els motors de cerca poden llegir funcions interessants del vostre lloc web a través del “Llenguatge de marcatge d’esquemes”. Podeu treure una mica de la informació valuosa sobre el vostre lloc web, com ara enllaços del lloc, classificacions d’estrelles, noms d’autor i imatges als resultats de la cerca a través del marc d’esquema. Aquesta característica s’anomena “Fragment ampli”.
Segons la investigació, els llocs web que presenten fragments enriquits tenen un alt percentatge de clics (percentatge de clics) que els que no ho han fet.
Tot i que Google no es compromet a portar tot el marcatge de l’esquema, és possible que ho porti quan sigui necessari.
El marcat esquema està disponible en 3 formats diferents, com ara,
JSON-LDMicrodadesRFDa: Entre aquests, el marcat d’esquemes de microdades és molt senzill d’implementar ja que es tracta d’una versió HTML.
No obstant això, Google recomana utilitzar el format JSON-LD * per validar-lo millor.
Nota: teniu coneixements tècnics detallats sobre la implementació de codis de marques d’esquema al vostre lloc web. La implementació falsa o deficient no només produirà errors a la Consola de cerca, sinó que també redueix els vostres rangs fins a cert punt.

Utilitza la imatge comprimida. No podeu tenir una millor impressió del vostre contingut sense afegir una imatge adequada. Les imatges són un dels factors d’interacció clau en el comportament de l’usuari al lloc.

 
Per atraure visitants, tendeixo a fer servir imatges d’alta resolució al lloc, que és bo d’una manera, potser em va fallar l’altre.
Sí, l’ús d’imatges d’alta resolució redueix la velocitat de la meva pàgina web. Espero que sàpigues, la velocitat del lloc web és un factor de classificació a Google. Més endavant em vaig adonar que “reduir la mida de la imatge és una de les maneres més fàcils de carregar el lloc web més ràpidament”.
Si no utilitzeu WordPress, podeu provar el programari CESIUM per a la compressió d’imatges abans de carregar.
Quan utilitzo WordPress CMS, prefereixo “WPSmush Plugin” per comprimir la imatge més ràpidament i netejar. Podeu provar la versió gratuïta del complement de compressió d’imatges WPSmush, mentre que la versió professional com més funcions per afegir.Per més info en el proper article!

 

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.