Ernest Maragall a Catalunya Opina

De l’entrevista que el programa Catalunya opina ha mantingut amb Ernest Maragall en destaco aquesta reflexió:

A Catalunya tenim dos grans reptes: un projecte nacional en curs i una crisi econòmica d’una gravetat sense precedents. O els enfrontem ambdós des d’una intenció de treballar amb la societat, amb els empresaris, amb els professionals, amb els intel·lectuals, amb els mestres, amb els metges….o difícilment ens em sortirem. L’impuls nacional i l’impuls social  es necessiten i es reforcen.

Dos reptes que cal afrontar conjuntament, la construcció de la Catalunya-estat i la recuperació econòmica del país.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Catalunya, política. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>