TINETblocs

Lo go Tinet

Dos blogs de TINET entre els finalistes dels Premis Blogs Catalunya 2013

Dos blogs de tinetaires que utilitzen la plataforma i el domini que TINET posa a l’abast dels seus usuaris per a la creació de pàgines personals han estat escollits com a finalistes dels prestigiosos Premis Blogs Catalunya 2013. Es tracta de El Bloc de les activitats de l’Iphes i el blog de temàtica esportiva Al contracop. El primer és un dels finalistes dins de l’apartat Universitat, Recerca i Ciència, en la categoria de blog corporatiu. Pel que fa al blog Al contracop, per segona vegada, és un dels finalistes de l’apartat d’Esports, en la categoria blog professional.

Per saber-ne més, consulta El Bloc de TINET.


Categoria: General

Etiquetat:

Comments are closed.

Primers passos

Benvingut al nou TINETblocs WP! Benvingut a TINETblocs! Si vols crear el teu bloc és necessari que siguis usuari registrat de TINET. Si no ho ets, dóna't d'alta a TINET i participa a la blocosfera tinetaire!

Prova’ns!

Si encara no t'has decidit i vols conèixer com funcionen els nous TINETblocs WP, pots fer-ho entrant a l'àrea d'administració fent servir com a nom d'usuari demobl i contrasenya demobl.

Blocs nous