TINETblocs

Lo go Tinet

[Videotutorial] Activar el comptador de visites

Si disposes d’un bloc de TINET amb tecnologia WordPress, segueix els passos d’aquest vídeo:

En canvi, si disposes d’un bloc de TINET dels antics (TINETblocs Clàssic), pots seguir els passos d’aquest altre tutorial. Has de tenir present, però, que la interfície de Google Analytics ha canviat. Si tens algun dubte de com generar el codi alfanumèric, pots consultar el vídeo anterior.

 


Categoria: Ajuda, General, Videotutorials

Etiquetat:

Comments are closed.

Primers passos

Benvingut al nou TINETblocs WP! Benvingut a TINETblocs! Si vols crear el teu bloc és necessari que siguis usuari registrat de TINET. Si no ho ets, dóna't d'alta a TINET i participa a la blocosfera tinetaire!

Prova’ns!

Si encara no t'has decidit i vols conèixer com funcionen els nous TINETblocs WP, pots fer-ho entrant a l'àrea d'administració fent servir com a nom d'usuari demobl i contrasenya demobl.

Blocs nous