Acte de presentació del llibre ‘El tortosí del Baix Ebre i l’estàndard’, de Carles M. Castellà

Divendres 16 de març, Carles M. Castellà va presentar al Patronat Obrer de la Sagrada Família, de Tortosa, el llibre El tortosí del Baix Ebre i l’estàndard. Descripció lingüísitca, anàlisi i propostes, editat per Onada Edicions.

A més a més de l’autor, hi van intervindre Joaquim del Pino, del Consell Comarcal del Baix Ebre, Monsterrat Nadal, cap del Servei de Foment de l’Ús del Català, Miquel Àngel Pradilla, professor de la URV, membre de l’IEC i representant d’Edicions Onada.

Felicitem l’autor d’un treball que, sens cap mena de dubte, serà imprescindible per a descriure una part importantíssima del dialecte tortosí.

Enhorabona i gràcies per aquest regal.

Quant a locel

CEL és una associació, que naix de la iniciativa d'un grup de filòlogues i filòlegs, oberta a totes les persones i entitats interessades en la llengua i la literatura. L'àmbit d'actuació del CEL abraça les comarques centrals del Països Catalans (Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports i Maestrat), un territori amb vincles lingüístics i culturals comuns.
Aquesta entrada ha esta publicada en Baix Ebre, CEL, estudis, publicacions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.