II Jornades Patrimoni Literari Ebrenc

Les II Jornades de Patrimoni Literari Ebrenc organitzades per la Biblioteca Marcel·lí Domingo, de Tortosa, del 21 al 25 d’octubre del 2016, aquest any fan un homenatge a tres figures cabdals de la literatura ebrenca: Zoraida BurgosManuel Pérez Bonfill i Jesús Massip, tres autors d’una mateixa generació que comparteixen una passió i un mestre, J. B. Manyà.

Les jornades es clouran divendres 25 de novembre a les 20.00 h, amb un acte d’homenatge al lingüista Joan Beltran, Creu de Sant Jordi 2016, a càrrec de Ferran Bel, alcalde de Tortosa.

Vegeu el programa complet al web dels Serveis Educatius del Baix Ebre i al portal Issuu.

 

 

Quant a locel

CEL és una associació, que naix de la iniciativa d'un grup de filòlogues i filòlegs, oberta a totes les persones i entitats interessades en la llengua i la literatura. L'àmbit d'actuació del CEL abraça les comarques centrals del Països Catalans (Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports i Maestrat), un territori amb vincles lingüístics i culturals comuns.
Aquesta entrada ha esta publicada en Baix Ebre, debat, homenatges, literatura, trobades, xarrades. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.