Joan Beltran nomenat membre corresponent de la Secció Filològica de l’IEC

Joan Beltran Cavaller ha estat nomenat membre corresponent de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans, juntament amb Alà Baylac i Jordi Mir.

Enhorabona!

La Secció Filològica de l’IEC està formada, per una banda, per un grup de membres numeraris, entre els quals hi ha Miquel-Àngel Pradilla Cardona i Ramon Sistac i Vicén, com a vinculats amb el dialecte nord-occidental; i per l’altra, per un grup de membres corresponents dels territoris de parla catalana, en el qual hi ha ha Artur Quintana i Font, (Franja de Ponent), en el qual ha entrat a formar part Joan Beltran (Catalunya), i un altre grup de membres corresponents d’altres territoris, on hi ha Curt J. Wittlin (Canadà), que actualment resideix a les Terres de l’Ebre.

 

Font: L’IEC incorpora Alà Baylac, Joan Beltran i Jordi Mir com a nous membres corresponents de la Secció Filològica. Institut d’Estudis Catalans (27/06/2016).

Quant a locel

CEL és una associació, que naix de la iniciativa d'un grup de filòlogues i filòlegs, oberta a totes les persones i entitats interessades en la llengua i la literatura. L'àmbit d'actuació del CEL abraça les comarques centrals del Països Catalans (Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports i Maestrat), un territori amb vincles lingüístics i culturals comuns.
Aquesta entrada ha esta publicada en homenatges. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.