Presentació del projecte Literatura Km 0 a les Terres de l’Ebre

Dimarts 10 de maig, a les 17.00 h, tindrà lloc la jornada “Literatura km 0 a les Terres de l’Ebre”, coorganitzada pel Departament de Filologia Catalana de la URV i els Serveis Territorials d’Ensenyament de les Terres de l’Ebre.

Constarà d’una conferència a càrrec del Dr. Joan Veny, la presentació del projecte Literatura km0 impulsat per Onada Edicions per a la demarcació tarragonina, la presentació del llibre de Jesús Tibau No és la derrota sinó el vent i una taula redona sobre els autors del territori a l’aula.

L’activitat té com a objectiu posar en valor els autors de proximitat i potenciat la lectura de les seues obres entre l’alumnat de secundària i batxillerat.

 

Quant a locel

CEL és una associació, que naix de la iniciativa d'un grup de filòlogues i filòlegs, oberta a totes les persones i entitats interessades en la llengua i la literatura. L'àmbit d'actuació del CEL abraça les comarques centrals del Països Catalans (Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports i Maestrat), un territori amb vincles lingüístics i culturals comuns.
Aquesta entrada ha esta publicada en trobades, xarrades. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.