JORNADES DE LA SECCIÓ FILOLÒGICA DE L’IEC A MÓRA LA NOVA

17 i 18 d’octubre de 2014, al Casal Municipal de Móra la Nova, se celebraran les JORNADES DE LA SECCIÓ FILOLÒGICA DE L’IEC.

Hi intervindran territori Olga Cubells, Natxo Sorolla, Roser Vernet, Josep S. Cid i Carles M. Castellà, entre d’altres, sobre temes com el parlar de transició entre el tortosí i el lleidatà, la diglòssia a la Franja, les trobades d’escriptors “Priorat en primera persona”, la figura de l’escriptor asconenc Carmel Biarnès, o el procés d’estandardització de la varietat lingüística del Baix Ebre.
Consulteu el programa definitiu de les jornades.

Quant a locel

CEL és una associació, que naix de la iniciativa d'un grup de filòlogues i filòlegs, oberta a totes les persones i entitats interessades en la llengua i la literatura. L'àmbit d'actuació del CEL abraça les comarques centrals del Països Catalans (Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports i Maestrat), un territori amb vincles lingüístics i culturals comuns.
Aquesta entrada ha esta publicada en debat, estudis, Ribera d'Ebre, trobades, xarrades. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.