Pere-Enric Barreda guardonat amb el Premi Maestrat Viu

El filòleg i investigador Pere-Enric Barreda ha sigut guardonat amb el premi Maestrat Viu en l’apartat individual, amb el qual es reconeixen els treballs en valencià de les persones de l’àmbit cultural, social, cívic, tècnic o científic que contribueixen a prestigiar la cultura valenciana.

El professor benassalenc, que va morir de forma sobtada el passat 4 d’abril a Barcelona, serà distingit amb la primera edició del premi Carles Salvador a la trajectòria personal, en reconeixement al seu treball constant i actiu en el qual destaca la seua passió per la llengua, la història i la cultura, sobretot la del Maestrat, que ha impregnat una gran part de la seua obra.

Llegiu la notícia completa a La Veu. Diari Digital del País Valencià.

 

 

Comments are closed.