VIII Jornades de Normalització Lingüistica de CCOO a Tarragona

 

El proper 5 de novembre a Tarragona, les CCOO de Catalunya, País Valencià i de les Illes Balears donen el tret de sortida a les VIII Jornades de Normalització Lingüistica de CCOO.

Tarragona serà la primera ciutat en iniciar el cicle de tres jornades de debat, que continuaran a Girona i Lleida.
Amb el lema VIURE EL CATALÀ SENSE CAP RETALLADA, NORMALITZAR EL CONEIXEMENT I L’ÚS DE LA PRÒPIA LLENGUA: UN DRET DE CIUTADANIA, CCOO preten amb aquestes VIII Jornades reflexionar sobre el passat, present i futur de la nostra llengua, davant la forta ofensiva que s’ha desencadenat darrerament en els sectors polítics més conservadors.

La conferència inaugural anirà a càrrec de Miquel Àngel Pradilla, Doctor en filologia catalana i professor de filologia catalana de la URV. És membre de l’Institut d’Estudis Catalans i director de la Xarxa Cruscat: «Les llums i les ombres de la normalitat lingüística. La situació sociolingüística de la llengua catalana».

Més informació: CCOO Educació.

 

Quant a locel

CEL és una associació, que naix de la iniciativa d'un grup de filòlogues i filòlegs, oberta a totes les persones i entitats interessades en la llengua i la literatura. L'àmbit d'actuació del CEL abraça les comarques centrals del Països Catalans (Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports i Maestrat), un territori amb vincles lingüístics i culturals comuns.
Aquesta entrada ha esta publicada en trobades. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.