Nova edició del llibre ‘El català de la Codonyera’, d’Artur Quintana

Artur Quintana i Font
El català de la Codonyera (Terol, Aragó)
Gara d’Edizions, 2012
Colecció: Ainas
ISBN: 978-84-8094-066-5

 

Dimecres 13 de febrer, a les 19.30 hores, a l’Aula de la Institución Fernando el Católico, es presenta la segona edició de El català de la Codonyera, la tesi doctoral de l’autor, publicada a Barcelona l’any 1986. N’és una versió corregida i considerablement ampliada, especialment en el capítol dedicat al vocabulari que té ara, si fa no fa, un 25% més de mots.

La presentació serà a cura de D. Carlos Forcadell, director de la Institución Fernando el Católico; D. Pedro Rújula, director de Prensas de la Universidad de Zaragoza; D. Chusé Aragüés, editor de Gara d’Edizions; de D. Javier Giralt, cap del Departamento de Lingüística General e Hispánicade la Universidad de Zaragoza i de l’autor del llibre, D. Artur Quintana i Font. Després de la presentació es llegiran alguns etnotextos de la Codonyera.

El llibre ha estat editat per Gara d’Edizions; la Institución Fernando el Católico i Prensas de la Universidad de Zaragoza.

 

Font: Serret bloc.

Quant a locel

CEL és una associació, que naix de la iniciativa d'un grup de filòlogues i filòlegs, oberta a totes les persones i entitats interessades en la llengua i la literatura. L'àmbit d'actuació del CEL abraça les comarques centrals del Països Catalans (Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports i Maestrat), un territori amb vincles lingüístics i culturals comuns.
Aquesta entrada ha esta publicada en estudis, publicacions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.