Conferència “Cultura, poder i Inquisició: Cristòfol Despuig en el seu temps” a càrrec d’Enric Querol

L’Institut Cristòfol Despuig, amb el suport de l’Ajuntament de Tortosa, ens convida dijous 15 de desembre, a les 19.30 h del vespre, a escoltar la conferència “Cultura, poder i Inquisició: Cristòfol Despuig en el seu temps” que pronunciarà el doctor Enric Querol Coll a la sala petita del Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

Enric Querol és doctor en Filologia Espanyola i professor d’anglès de l’Institut de l’Ebre (Tortosa). Ha encaminat les seues investigacions cap a la literatura catalana de l’edat moderna i acaba de publicar amb Josep Solervicens, una nova edició crítica de Los col·loquis de la insigne ciutat de Tortosa, de Cristòfol Despuig.

 

Font: Institut Cristòfol Despuig.

Quant a locel

CEL és una associació, que naix de la iniciativa d'un grup de filòlogues i filòlegs, oberta a totes les persones i entitats interessades en la llengua i la literatura. L'àmbit d'actuació del CEL abraça les comarques centrals del Països Catalans (Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports i Maestrat), un territori amb vincles lingüístics i culturals comuns.
Aquesta entrada ha esta publicada en homenatges. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.