VII Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics

Els dies 18 i 19 de novembre de 2011 tindrà lloc a Sitges la VII Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics que organitza el Grup d’Estudis Etnopoètics, de la Societat Catalana de Llengua i Literatura (IEC).

Entre les comunicacions que s’hi presenten destaquem les de Laura Villalba (URV), “La dona catalana i els estudis folklòrics a principis del segle XX: recuperant les genealogies perdudes”, la de Carme Oriol (URV), “L’aportació de les dones folkloristes a l’Arxiu de Tradicions Populars”, i la de Mònica Sales (URV), “Folkloristes excursionistes: Ramon Arabia i Solanas”, així com la presentació del Repertori biobibliogràfic de la literatura popular catalana: el cicle romàntic, a cura de Carme Oriol i Emili Samper. Tarragona: Publicacions URV.
Vegeu el programa complet.

Quant a locel

CEL és una associació, que naix de la iniciativa d'un grup de filòlogues i filòlegs, oberta a totes les persones i entitats interessades en la llengua i la literatura. L'àmbit d'actuació del CEL abraça les comarques centrals del Països Catalans (Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports i Maestrat), un territori amb vincles lingüístics i culturals comuns.
Aquesta entrada ha esta publicada en estudis, trobades. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.