VII Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics

Els dies 18 i 19 de novembre de 2011 tindrà lloc a Sitges la VII Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics que organitza el Grup d’Estudis Etnopoètics, de la Societat Catalana de Llengua i Literatura (IEC).

Entre les comunicacions que s’hi presenten destaquem les de Laura Villalba (URV), “La dona catalana i els estudis folklòrics a principis del segle XX: recuperant les genealogies perdudes”, la de Carme Oriol (URV), “L’aportació de les dones folkloristes a l’Arxiu de Tradicions Populars”, i la de Mònica Sales (URV), “Folkloristes excursionistes: Ramon Arabia i Solanas”, així com la presentació del Repertori biobibliogràfic de la literatura popular catalana: el cicle romàntic, a cura de Carme Oriol i Emili Samper. Tarragona: Publicacions URV.
Vegeu el programa complet.

Comments are closed.