Comentaris

 

Pàgina del lector, en aquesta pàgina hi podeu deixar la vostra  opinió, comentari i/o aportació.

Tot allò que us vingui de gust compartir, serà benvingut.

Comentaris i aportacions.

Deixeu la vostra opinió.

 

7 comentaris a l'entrada: Comentaris

 1. panxample diu:

  Benvinguts!!

  ***

  isabella diu:

  recomano aquesta web per fer un treball de bandolers, o en el meu cas, una llegenda inventada per mi on surt la calderona perquè aquesta dona m’ha agradat el seu caracter.

  ***

 2. AyA diu:

  Moltes gràcies per aquest post, em sembla interessantíssim. AyA 21/02/2011 21:33

 3. Responent a la invitació de “panxample”, voldria comentar que el “Romanç de la mort de Pere Joan Sala” forma part d’una representació teatral que l’any passat es va estrenar a Sant Aniol de Finestres, en el marc de la Primera Festa Remença. Enguany (2011) la Festa es farà a Canet d’Adri i els anys propers es farà als altres pobles de la vall.
  Des d’aquí voldria convidar-vos a venir a la nostra vall, però encara no s’ha concretat la data de la festa d’aquest any.
  Moltes gràcies per escollir el romanç.

 4. Montse Esbrí diu:

  Molt interessant. Una part de la nostra història que només es coneix molt superficialment i que la literatura encara no ha tractat amb prou profunditat, fora de la visió romàntica del bon bandoler contra la injustícia

 5. Tocasons diu:

  L’ única lluita que es perd … és la que s’abandona !

  Independència ja !

 6. Hola,
  Fins avui no he sabut que havies fet tot un lloc web del tema dels bandolers que abans només era una apartat de “La calaixera”. Realment el tema dóna per a tot un lloc web.
  L’he llegit de dalt a baix, t’ho ben asseguro, i m’ha agradat molt. S’hi troba informació de tota mena sobre aquest tema –i fins i tot d’altres relacionats–. Si algú vol informar-se sobre els bandolers de Catalunya aquí té un lloc web exceŀlent on, de segur, trobarà tota la informació que necessiti. A més, tot el web està ordenat amb molta claredat, la qual cosa el lector sempre agraeix.
  Enhorabona!

 7. Pep Bofarull diu:

  No han canviat les formes, han canviat les dimensions, a hores d’ara encara no saben quins son els nostres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>