Generalitat

En aquets dies hem vist per la televisió tots els terribles atemptats terroristes que han succeït a FRANÇA i quasi tothom som conscients de la lacra que el terrorisme significa en el mon actual, atemptats que es realitzant en funció de las ideologies que els grups terroristes tenen, això m´ a fet pensar que aquí a CATALUNYA no fa gaire temps a la Generalitat va ser rebut per la Sra. Presidenta del Parlament el Sr. Arnaldo Otegui  amb un desplegament de mitjans de comunicació com si fos quasi un  gran mandatari.

Crec que un alt nº de catalans en els quals jo m´incloc ens vàrem sentir molt decebuts per aquet fet, ¡¡ com es possible que la Sra. Forcadella tingui la memòria tan curta i ja se hagí oblidat del rastre que porta aquesta persona  darrera  seu, que va formar part presumptament de una organització  terrorista tan “sagnant ” !! –  ¿ es que aquesta Sra. per exemple no recorda el atemptat  del HIPERCOR o el de VIC ? – ¿es que no recorda que aquesta banda va ser extremadament cruel amb CATALUNYA? i no cal dir també amb ESPANYA, ja que els morts independentment de on siguin tots son iguals, aquesta Sra. es veu que ja no recorda la quantitat de  “presumptes ”assassinats que aquesta organització va realitzar de manera premeditada, i en la qual aquesta persona “ presumptament ” en formava part.

Com es possible que tingui aquesta falta de sensibilitat en vers a tots els familiars dels morts que viuen aquí a CATALUNYA, evidentment ella no en te cap, per això no li produeix cap dolor.

Aquesta Sra. ha de pensar molt bé que en el carreg que ocupa a qui rep i a qui no, i en les conseqüències morals i éticas que reporta els errors que pugui cometre, i potser aquet n’ és un.

No cal dir que quant va fer aquesta acció va ser amb el suport del president el Sr. Puigdemont el qual també se li podria aplicar la mateixa reflexió, ni que ell en el seu moment es va expressar en el parlament dient que aquesta persona ( mes o menys no recordo les paraules exactes ) s’havia reinserit i ara ja va per el mon de manera pacifica i dialogant, el Sr. Otegui en cap moment a mostrat cap indici d´ panadiment ni tan sols el de donar el seu “condol” a las famílies de las víctimes, simplement  només per justificar-se  s´ a  limitat a dir que va ser un error, per tant la actitud i la seva aparença democràtica no es mes que una farsa.

La presidenta de un parlament que es de tots, crec que tenia que haver reflexionat si era convenient ferí la sensibilitat de una part del poble català rebent a aquesta persona, i que ens pot ensenyar de bo i de exemple a seguir, tot sigui dit crec que la seva visita donat el seu      “CURRICULUM” poc ens pot aportar en quant a comportament moral i ètic.

Quina llàstima i quina mala sort te la nostra casa gran de CATALUNYA en quasi tots els seus estadants, els que varen marxar per tot el que van fer, i els que han entrat per el que fan.

ALUMNA .

 

Quant a alumna

Sóc una dona d'edat madura i amb la propera porta d'entrada a la jubilació que seguint el camí de la meva vida, m'he trobat amb un aparell anomenat ordinador i he vist com s'obria una porta immensa en la qual em connecto amb el món i a la vegada em dóna tot tipus d'informació amb una rapidessa increïble. Tinc una gran admiració per aquesta eina, però també em produeix un gran problema d'aprenentatge ja que em costa molt assimilar aquest món de "botons". Ja m'ho deia sempre una persona: "Deixa-ho córrer! Tot això dels botons no és per a tu!" Però com que jo sóc tossuda, ho he volgut intentar i de mica en mica vaig fent petites cosetes. Vull aclarir que puc fer aquestes cosetes perquè compto amb l'ajuda d'una noia que té la paciència d'orientar-me i ajudar-me a tirar endavant aquesta tasca. Cada cosa que m'ensenya, si me n'ensurto és una victòria. Això, m'ha animat a tenir aquest bloc a través del qual podré expressar opinions, alguna vivència o experiència que potser pugui ser útil per algú; en fi, tot sigui dit, també per distreure'm a mi mateixa ja que serà una tasca que intentaré fer el millor que pugui. Espero que el contingut d'aquest bloc no molesti a ningú ja que tot serà un reflex de la meva personalitat. alumna
Aquesta entrada ha esta publicada en català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *