Black Friday

Sembla una vegada més que en aquest país nostre es torna a caure en l’error de “copiar” novament una moda que s’ha inventat a Estats Units què s’anomena “Black Friday” i que és més o menys comprar compulsivament -almenys una gran part de consumidors- el que sigui perquè en aquest precís dia tot és més barat.

Que consti que no tinc res a dir de les rebaixes ja que són molt útil tant pel món del comerç com pel del consumidor. El meu comentari crític es dirigeix cap a un altre punt d’aquesta qüestió. El “Back Friday” ja se sap que és una estratègia comercial per fer que la gent compri i consumeixi engrascada pels preus tan baixos que ofereixen tots els comerços.

Però quan veig i observo tot això amb atenció, neix a dins meu un mal pensament i em pregunto: “No serà que en el món del comerç uns dies abans inflen els preus dels seus productes per rebaixar-los just aquest dia?” D’aquesta manera tornen al seu preu original i la gent compra contenta i enganyada.

Conclusió, primera errada: deixar-se enganyar; segona errada: demostrar la poca personanitat que es té copiant les accions que s’ha inventat un país que està a l’altra part del món i que els mitjans de comunicació han fet una publicitat exagerada per ficar-ho de moda i tot el personal hi ha caigut com mosques a la mel. En fi, veig tot això amb resignació i em queda una petita esperança: Que la gent d’aquest país, en un futur, sàpiga pensar, veure i entendre; que es pot anar a comprar lliurement sense que ningú, sigui qui sigui, ens digui el dia a fer-ho. Serà magnífic veure que la gent s’haurà fet gran i tindrà la suficient personalitat per realitzar les seves accions pensades per si mateix.

alumna

Quant a alumna

Sóc una dona d'edat madura i amb la propera porta d'entrada a la jubilació que seguint el camí de la meva vida, m'he trobat amb un aparell anomenat ordinador i he vist com s'obria una porta immensa en la qual em connecto amb el món i a la vegada em dóna tot tipus d'informació amb una rapidessa increïble. Tinc una gran admiració per aquesta eina, però també em produeix un gran problema d'aprenentatge ja que em costa molt assimilar aquest món de "botons". Ja m'ho deia sempre una persona: "Deixa-ho córrer! Tot això dels botons no és per a tu!" Però com que jo sóc tossuda, ho he volgut intentar i de mica en mica vaig fent petites cosetes. Vull aclarir que puc fer aquestes cosetes perquè compto amb l'ajuda d'una noia que té la paciència d'orientar-me i ajudar-me a tirar endavant aquesta tasca. Cada cosa que m'ensenya, si me n'ensurto és una victòria. Això, m'ha animat a tenir aquest bloc a través del qual podré expressar opinions, alguna vivència o experiència que potser pugui ser útil per algú; en fi, tot sigui dit, també per distreure'm a mi mateixa ja que serà una tasca que intentaré fer el millor que pugui. Espero que el contingut d'aquest bloc no molesti a ningú ja que tot serà un reflex de la meva personalitat. alumna
Aquesta entrada ha esta publicada en català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *