L’autor

Em dic Marc Busquets i Obré, sóc llicenciat en Periodisme per la Universitat Rovira Virgili de Tarragona i màster en comunicació estratègica pel mateix centre.  Abans, havia estudiat cinema, guió i realització d’audiovisuals a Barcelona i havia agafat experiència, entre d’altres, a les emissores Punt 6 Ràdio i Ràdio Jove, a Reus.

Actualment col·laboro en diversos mitjans de comunicació del Camp de Tarragona. Formo part de l’equip de Reus Digital i escric per a El Punt Avui.  Vaig debutar a la redacció d’esports de Tarragona Ràdio, de la qual vaig formar-ne part dos anys i mig. He escrit per al Diari de Torredembarra i sóc l’autor d’El plaer escumós, un bloc dedicat a la cervesa que trobareu al Surt de casa. També em podeu escoltar a Altafulla Ràdio , a La Xarxa, Ràdio la Selva i a les transmissions dels partits del CF Reus Deportiu a l’espai ‘LANOVA En joc’, de LANOVA Ràdio. He escrit crítiques de cinema i música al Diari de Tarragona i sóc col·laborador del Fet a Tarragona.

‘Al contracop’ , el meu primer bloc,  va néixer fa sis anys en el marc d’un projecte acadèmic integrat a l’assignatura Periodisme multimèdia. Ja superada, he continuat comentant l’actualitat esportiva del Camp de Tarragona des del bloc, nominat en dues ocasions consecutives al premis nacionals Blocs Catalunya en la categoria professional d’esports.

Les opinions que expresso al bloc són personals.

16 Responses to L’autor

  1. gemma

    Marc,

    Malgrat que no sóc massa de futbol m’agrada el teublog i et felicito.