Benvinguts a “A Carn!”

A Carn! canvia de format i trasllada la seva seu digital a un nou bloc.  Els avantatges que suposa estar allotjat a Tinet (una marca tarragonina), són molts i són els que, al final, ens han fet decidir. Mantenim el domini acarn.cat, però la configuració del bloc ens permet un manteniment més optim, amb més aplicacions i una estructura més senzilla i, per tant, més a l’abast de tothom.

Des d’aquí, anirem penjant puntualment totes les edicions que vagin apareixent de la nostra revista electrònica. A la pestanya “Números“, podeu trobar tots els números d’A Carn! que han aparegut, amb la corresponent portada i versió en castellà, visionables i descarregables, ordenats des del primer (a sota de tot) al darrer en aparèixer publicat (al davant). Si voleu consultar els sumaris dels números apareguts, i/o la base de dades bibliogràfica que anem atresorant amb les citacions i recensions de cada número d’A Carn!, la vostra pestanya és: “Bibliografia A Carn!“. A “Víctimes de 1811“, mantenim el llistat dels tarragonins morts durant el setge napoleònic de maig-juny de 1811. A “Lliberalitzem la Reproducció documental!” hem situat la nostra campanya per aconseguir que els responsables dels centres documentals permetin i liberalitzin la fotografia digital particular de documents públics, una aspiració justa dels investigadors d’Història, als quals A Carn! fa costat amb aquesta campanya d’adhesions. A “La revista (Sumaris)“, donem quatre dades sobre la nostra publicació digital, i al final hi afegim un enllaç amb els sumaris de tots els números apareguts; a “La Nova Història Millitar“, l’esperit historiogràfic que ens mou.

La funció principal del propi bloc és la d’admetre i gestionar els missatges dels internautes, i disposar-los de manera que tothom pugui llegir-los. Amb tot, per a les consultes al director, seguim mantenint el mateix correu electrònic: manelguell@acarn.cat.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Benvinguts a “A Carn!”

  1. Hola,

    Es va publicar aquest article i, segurament, pot ser del vostre interès. Per a qualsevol cosa estic a la vostre disposició.

    Atentament,

    • maguell diu:

      Amic Quintana, el vostre article hem sembla, certament, força interessant. Almenys, el suficient com per merèixer una recensió en un pròxim número d’A Carn!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>